Zonder zwembad geen vakantie

camping met zwembad

Een vakantie op de camping zonder zwembad is geen vakantie, bij een camping met zwembad denk je niet direct aan een luxe binnen en buitenzwembad. Maar bij de Leistert kun je zowel binnen als buiten heerlijk zwemmen, het verwarmde buiten golfslagbad en het subtropisch zwemparadijs zijn heerlijk voor zomer en winter. In het zwemparadijs geniet je met het hele gezin van de vele faciliteiten wat het zwembad heeft, van de glijbanen tot een stroomversnelling. 

Overnachten waar je wilt

Op de camping met zwembad zijn er verschillende mogelijkheden om te overnachten, van je eigen kampeermiddel tot een luxe bungalow waaruit je kunt kiezen. Maar ook luxe kamperen is mogelijk op de Leistert, niet voor niets staat de camping bekend om zijn vele mogelijkheden. Een lodge of cabin, maar ook een safaritent behoort tot de mogelijkheden. Bij de safaritent kun je zelfs een kleine uitvoering huren voor de kinderen, spannend als zij daarin mogen slapen.

camping met zwembad

Voor kinderen veel faciliteiten

Naast de twee zwembaden en het dagstrand met de roeivijver, is er nog veel meer voor kinderen te beleven. Speeltoestellen, minigolf, een volleybalveld, jeu de boules en nog veel meer. Voor de oudere kinderen is er in de indoor plaza een bowlingbaan, een volleybalveld waar ook wedstrijden worden gehouden. Natuurlijk wordt het klushuis niet vergeten waar kinderen lekker kunnen knutselen, zomer en winter is er altijd wat te doen voor kinderen jong en oud. Ook in de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen, of ga naar een van de bezienswaardigheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *